Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ruhani önderlik yapacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulur.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek başarılar elde edileceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalet eder.

Rüyada parmakla işaret etmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Rüyada parmakla işaret edilmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments