Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağıma yüzük takmak

Rüyada parmağıma yüzük takmak

Rüyada parmağıma yüzük takmak ters giden olayların düzeltileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada parmağıma yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında yüzük takmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak çok mutlu edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments