Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük cıkarıp takmak

Rüyada yüzük cıkarıp takmak

Rüyada yüzük cıkarıp takmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada evin üstüne cıkmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına inanılır.

Rüyada astral seyahate cıkmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukurdan cıkmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işarettir.

Rüyada altın cıkarmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, malların artacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıdan cıkmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, zorlukları aşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın cıkmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, dünya malına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments