Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan cıkmak

Rüyada kapıdan cıkmak

Rüyada kapıdan cıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıdan cıkmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kapıdan cıkmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, bilincin artacağına, sıkıntılarının artacağına işarettir.

Rüyada merdivende cıkmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına tabir olunur.

Rüyada astral seyahate cıkmak adeta sinirden küplere bineceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada evden cıkamamak zaferlere doymayacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada denizden cıkamamak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Rüyada yangın cıkmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments