Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astral seyahate cıkmak

Rüyada astral seyahate cıkmak

Rüyada astral seyahate cıkmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada astral seyahate cıkmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada astral seyahat görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, haklılığının anlaşılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret eder.

Rüyada astral seyahat yapmak mal mülk kazanacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada evin üstüne cıkmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada evin catısına cıkmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden cıkamamak çok büyük zorluklar atlatacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın cıkmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments