Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın cıkmak

Rüyada yangın cıkmak

Rüyada yangın cıkmak ekmeğinin çoğalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın cıkmak gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada yangın cıkmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evde yangın cıkmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıdan cıkmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak alışveriş yapacağına, kazançlı kapıların açılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurdan cıkmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin catısına cıkmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments