Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın cıkarmak

Rüyada altın cıkarmak

Rüyada altın cıkarmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bir yandan cenaze olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın cıkarmak gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Rüyada altın cıkarmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, cebinden parasının eksilmeyeceğine, getirisinden daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak rahat bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada evden cıkamamak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, patron olunacağına işaret eder.

Rüyada evin damına cıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıdan cıkmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bir kızla cıkmak bereket ve zenginlik bulacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine tabir olunur.

Rüyada astral seyahate cıkmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments