Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstüne cıkmak

Rüyada evin üstüne cıkmak

Rüyada evin üstüne cıkmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Rüyada evin üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada evin üstüne cıkmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, makamının sarsılmayacağına, esenlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın üstüne cıkmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, anne baba duası alacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Rüyada evin damına cıkmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada evin catısına cıkmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cıkma teklifi etmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cığ düşmesi görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, borç ödemeye, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments