Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üstüne cıkmak

Rüyada binanın üstüne cıkmak

Rüyada binanın üstüne cıkmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada evin üstüne cıkmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağa cıktığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada cığ düşmesi görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin catısına cıkmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukurdan cıkmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin damına cıkmak planların sarkacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments