Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan cıkmak

Rüyada çukurdan cıkmak

Rüyada çukurdan cıkmak bol kazanç elde edileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yakında işlerinin aksayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada çukurdan cıkmak gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Rüyada çukurdan cıkmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, korkularının üzerine gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden cıkamamak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada astral seyahate cıkmak iş sahibi olacağına, sıkıntılarından arınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada kapıdan cıkmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstüne cıkmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cıkma teklifi etmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments