Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmakta yüzük görmek

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek dostlardan zarar görüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, üzüntülerinin biteceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Rüyada işaret parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada parmakla işaret etmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet eder.

Rüyada sol işaret parmak eldeki imkanların giderek azalacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmağı kesmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, malının ve parasının da artacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments