Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ işaret parmağı görmek

Rüyada sağ işaret parmağı görmek

Rüyada sağ işaret parmağı görmek geri planda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek deneyim kazanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ev sahibi olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine inanılır.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağı kesmek duygusallığın ön plana çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments