Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla işaret edilmek

Rüyada parmakla işaret edilmek

Rüyada parmakla işaret edilmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, zor bir duruma düşüleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada parmakla işaret edilmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek kazancından başkalarına da vereceğine, güzel ameller işleyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments