Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla işaret etmek

Rüyada parmakla işaret etmek

Rüyada parmakla işaret etmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret etmek gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada işaret parmağında yara görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına işarettir.

Rüyada sol işaret parmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada parmakla işaret etmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek duraklama yaşanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, borçlarının kalmayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments