Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak harcama gücünün artacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, mutlu bir evliliğe, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak ev içinde mutluluğun artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, konforunun artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlayan sivilce görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada sivilcesini patlatmak başarılarının bir ömür süreceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments