Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü sivilceli birini görmek

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli birini gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek yaşamının yoluna gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü sivilceli görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada yüzünü sivilce görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, günden güne sorunlarının artacağına, toparlanacağına delalettir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments