Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yüzümde sivilce görmek yetki ve imza sahibi olacağına, her daim temkinli olacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek onu yalnız bırakmayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments