Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce görmek

Rüyada yüzünde sivilce görmek

Rüyada yüzünde sivilce görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sivilcelenmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments