Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü morarmış görmek

Rüyada yüzü morarmış görmek

Rüyada yüzü morarmış görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, sağlığının bozulacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada morarmış yüz görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü morarmış görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü mor birini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek işveren koltuğunda oturacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek yeni mallara sahip olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments