Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzünü mor görmek

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünü mor gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü morarmış görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde morluk görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, içinin hafifleyeceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü morarmış görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments