Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü morarmış birini görmek

Rüyada yüzü morarmış birini görmek

Rüyada yüzü morarmış birini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, ömür boyu başarılı olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış birini gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek doğru haber almaya, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü morarmış görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, duaların kabul göreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek yaşamdan istediklerini alacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments