Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun morardığını görmek

Rüyada kolunun morardığını görmek

Rüyada kolunun morardığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun morardığını gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Rüyada kolun morardığını görmek kazancın düşeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolları morarmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolu morarmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunun morardığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına inanılır.

Rüyada bacağın morardığını görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada vücudu morarmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağının morardığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments