Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin morardığını görmek

Rüyada elinin morardığını görmek

Rüyada elinin morardığını görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşama isteğinin artacağına işarettir.

Rüyada elinin morardığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada elinin morardığını görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada eli morarmak insan sevindireceğine, fikirlerinin can bulacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri morarmak amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek zorlukları aşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulur.

Rüyada kolu morarmak eline büyük paralar geçeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, manevi mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratı morarmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayaktan morarmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynu morarmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments