Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapalı kadın görmek

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı kadın gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek hastalanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek her geçen gün sorunların artacağına, sevinçli haberler geleceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadın görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret eder.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments