Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapalı gelin görmek

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, itibarını geri kazanacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği birine hediye alacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı gelin gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı gelin görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı yer görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulur.

Rüyada gözleri kapalı görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments