Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kadınla evlenmek

Rüyada kapalı kadınla evlenmek

Rüyada kapalı kadınla evlenmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Rüyada kapalı biriyle evlenmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bazı adımlar atacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulur.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı genç kadın görmek karanlığın biteceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek çok hayırlı haberler alacağına, sağlığına kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kadınlar görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadın görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments