Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapalı insan görmek

Rüyada yüzü kapalı insan görmek

Rüyada yüzü kapalı insan görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, kötü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü kapalı insan gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerin sarpa saracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işarettir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada kapalı insan görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek rahat bir nefes alacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı insanı açık görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments