Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Rüyada kapalı yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek yükseleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, gülmeye hasret kalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada kapalı genç kadın görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Rüyada kapalı kadınlar görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı kadın görmek iyi şeyler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, karısının çok mutlu olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments