Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapalı erkek görmek

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzü kapalı erkek gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada başı kapalı erkek görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yarınlarına inanacağına delalettir.

Rüyada kapalı erkek görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments