Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapalı birini görmek

Rüyada yüzü kapalı birini görmek

Rüyada yüzü kapalı birini görmek can sıkıntısının geçeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zenginliğe sahip olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada yüzü kapalı birini gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, maddi olarak eksiye düşüleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments