Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı yer görmek

Rüyada kapalı yer görmek

Rüyada kapalı yer görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işarettir.

Rüyada kapalı yer gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Rüyada kapalı bir yere girmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı yer görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere kapalı kalmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Rüyada birini başı kapalı görmek zor günlerin sona ereceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada kapalı ayran görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kapalı birini açılmış görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı fincan görmek elindekileri de kaptıracağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments