Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı gelin görmek

Rüyada kapalı gelin görmek

Rüyada kapalı gelin görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada kapalı gelin gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı gelin görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada açık insanı kapalı görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı kapalı görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, mevkie edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birini kapalı görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kapalı mezarı açmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments