Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kadını kapalı görmek

Rüyada açık kadını kapalı görmek

Rüyada açık kadını kapalı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada açık kadını kapalı gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek hayır duaları alınacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada açık kadını kapalı görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kapalı birini açık görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kapalı saçı açık görmek geniş bir ev satın alacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments