Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz morartmak

Rüyada göz morartmak

Rüyada göz morartmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Rüyada göz morartmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada birinin gözünü morartmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz altı morluğu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kız çocuğunun olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek çok hayırlı insan olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Rüyada mor göz görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada morarmış göz görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sağlık ve şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada gözü morarmış birini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulur.

Rüyada gözlerini morarmış görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments