Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri morarmış görmek

Rüyada gözleri morarmış görmek

Rüyada gözleri morarmış görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yenileneceğine ve can bulacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada göz altı morluğu görmek malının ve parasının da artacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet eder.

Rüyada gözü morarmış görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gözü mor görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, borç ödemeye, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada göz altını mor görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, zenginleşeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada göz altında morluk görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çekilen hasretin biteceğine, yarar getireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments