Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morarmış göz görmek

Rüyada morarmış göz görmek

Rüyada morarmış göz görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, lüks, konfor içinde olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, borçlarının ödeneceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada morarmış göz gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz altını mor görmek işindeki verimliliğinin artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Rüyada gözü morarmış görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada morarmış göz görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göz altı morluğu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada göz morartmak toplumda iyi bir yer edineceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments