Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek dileklerin yerine geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek sermaye elde edeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen kadın görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments