Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde sakal görmek takdir toplayacak işler yapacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments