Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret eder.

Rüyada yüzü görünmeyen insan gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işarettir.

Rüyada görünmez insan görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada insan yüzü çizmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde insan yüzü görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü hayvan görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments