Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzen kadın görmek

Rüyada denizde yüzen kadın görmek

Rüyada denizde yüzen kadın görmek kendisini mutsuz edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, insanların alım gücünün azalacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzen kadın gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada denizde yüzen kadın görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü olmayan kadın görmek kendisi için mal mülk alacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada derisi yüzülmüş kadın görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü kadın görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Rüyada kadının yüzünde kıl görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kalabalık günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments