Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek

Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek

Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, refah içinde olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü görünmeyen birini gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada yüzü görünmeyen insan görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü görünmeyen kadın görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü görünmeyen birini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, başarılı olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmez yaratık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytan görüp dua etmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi görüp girememek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada fare görüp korkmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay görüp dua etmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments