Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzü nurlu görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek doğruluğu bulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ancak yılmayacağına yorulur.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments