Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel yüzlü kadın görmek

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü kadın gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işarettir.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada kendini güzel yüzlü görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü güzel görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek hem itibar edineceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, insanları sakinleştireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments