Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü felçli birini görmek

Rüyada yüzü felçli birini görmek

Rüyada yüzü felçli birini görmek hak yolunu tutacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü felçli birini gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Rüyada yüzü felçli birini görmek maddi açıdan zarar edileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci olmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulur.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü felçli görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments