Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü boyalı görmek

Rüyada yüzü boyalı görmek

Rüyada yüzü boyalı görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, doğru kararların alınacağına, amaçlardan sapmaya, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü boyalı gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzüne boya sürmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze boya görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüze yeşil boya görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Rüyada yüze boya sürmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü boyalı görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü boyalı görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments