Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yeşil boya görmek

Rüyada yüze yeşil boya görmek

Rüyada yüze yeşil boya görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kazancının günden güne arttıracağına, işlerinde çok başarılı olacağına, işlerin sürekli artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze yeşil boya gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada yüze yeşil boya görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyalı yüz görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü boyalı görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü boyalı insan görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüze boya görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kendini her konuda geliştireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yüzünde boya görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne boya görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments