Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze boya görmek

Rüyada yüze boya görmek

Rüyada yüze boya görmek şansının açık olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada yüze boya gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü boyalı görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya görmek yeni bir işe gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze boya görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze boya sürmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işarettir.

Rüyada yüzünü boyalı görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada boyalı yüz görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde boya görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments