Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, gereken sabrı göstereceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağ sürmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yüze yağ sürmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments