Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına yağ sürmek

Rüyada saçına yağ sürmek

Rüyada saçına yağ sürmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iflasın eşiğine geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçına yağ sürmek gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada saça yağ sürmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada saçına yağ sürmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya yağ sürmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara yağ sürmek işlerinin hal yoluna gireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulur.

Rüyada bacağa yağ sürmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuda yağ sürmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yani babasına benzeyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek el attığı her işten zararla çıkacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlara öncülük edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments