Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine tokat atmak

Rüyada sevdiğine tokat atmak

Rüyada sevdiğine tokat atmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine tokat atmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğine tokat atmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, alışveriş yapacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada babaya tokat atmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada şeytana tokat atmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments